Skip Preloader
Menu

0

0.00 lei

154/156

1 ITEM

Anvelope de camion cu dimensiunile 315/80R22.5 pentru axa de tractiune cu inscriptie M+S. Indicele de viteza este K iar acest lucru arata ca anvelopele permit o viteza maxima de 110 km/h. Indicele de sarcina 156/150 semnifica o capacitate de incarcare de 4000 kilograme pe roata pentru punte simpla si 3350 kilograme pe roata daca puntea este dubla.

Caracteristicile acestor anvelope sunt:

  • Inscriptia M+S, prescurtare de la Mud and Snow care inseamna noroi si zapada (notatia pe anvelope poate fi M&S, M+S sau uneori M.S.). Anvelopele M+S sunt special concepute pentru a avea un comportament bun in conditii de carosabil acoperit de zapada sau gheta si pe teren noroios. In conformitate cu legislatia de la noi din tara, pentru ca o anvelopa sa poata fi utilizata pe carosabil acoperit de zapada, gheata sau polei este obligatoriu ca aceasta sa fie inscriptionata M+S, M&S sau MS.
  • Clasa B de franare pe carosabil ud. modelul Professional Dm-1 de la CORDIANT franeaza cu 15 metri mai rapid decat o anvelopa care are clasa F de aderenta (test efectuat pe carosabil ud, la o viteza de rulare de 80 km/h).
Tip vehicul:

Latime:

Inaltime:

Diametru:

Axa de utilizare:

Indice sarcina:

Indice viteza:

Producator:

Tip produs: