Cum platesc

Cum platesc

Plata in numerar la livrare

La livrarea coletului veti achita curierului suma aferenta comenzii dumneavoastra. Plata se face integral si in lei. Localitatea de livrare trebuie sa se regaseasca in aria de acoperire a firmei de curierat. Daca localitatea de livrare are km. suplimentari, puteti opta pentru plata km. suplimentari, un cost de 1 leu / km suplimentar (1 leu x nr. km. suplimentari) sau ridicarea anvelopelor de la sediul firmei de curierat.

 

Plata prin transfer bancar

Transferul bancar se va efectua conform facturii proforme pe care o veti primi in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari, in timp ce originalul facturii se va regasi pe adresa de e-mail mentionata in comanda. Comanda dumneavoastra va fi procesata imediat ce vom primi confirmarea transferului bancar pe adresa noastra de email, sau dupa ce avem confirmarea platii din partea bancii partenere Anvelope-iarna-vara.ro . Va recomandam sa realizati plata in maxim trei zile lucratoare, in caz contrar, comanda va fi anulata.

 

Date fiscale

S.C. MELIMO AUTOCOM S.R.L

Strada Horea nr 6, Huedin, jud. Cluj

RO9713571

J12/1242/1997

Banca: Raiffeisen

Cont: RO81 RZBR 0000 0600 0171 4089

 

 

 

Plata la sediu in numerar sau cu cardul

Va oferim posibilitatea de a va ridica produsele la sediului Anvelope-iarna-vara.ro de pe str. Horea 6, Huedin, jud Cluj pentru a achita in numerar sau cu card contravaloarea comenzii dumnevoastra. 

 

Acest website foloseste cookies pentru a oferi cea mai buna experienta. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).